Zákon o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb.

Kurzy.cz - Akcie cz, kurzy měn, forex, zlato.
TOP: Akcie CZ Akcie svět Kurzy měn Komodity Zlato Forex Diskuze Zákony Kalkulačka Hypotéky Tarify Práce Půjčky Počasí

Zákon o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb.

Obsah předpisu
Seznam paragrafů
Tisk stránky
    rozšířené hledání
    Znění předpisu k datu: 1.1.2013 (aktuální znění)
    Úvod Úvod
    ČÁST PRVNÍ § 1-48 OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
    HLAVA I § 1-4 ÚVODNÍ USTANOVENÍ
    HLAVA II § 5-26 PRÁVA A POVINNOSTI PŘI ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
    HLAVA III § 27 PŘEDÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
    HLAVA IV § 28-29a POSTAVENÍ A PŮSOBNOST ÚŘADU
    HLAVA V § 30-34 ORGANIZACE ÚŘADU
    HLAVA VI § 35-43 ČINNOST ÚŘADU
    HLAVA VII § 44-46 SPRÁVNÍ DELIKTY
    HLAVA VIII § 47-48 USTANOVENÍ SPOLEČNÁ, PŘECHODNÁ A ZÁVĚREČNÁ
    ČÁST DRUHÁ § 49 zrušena
    ČÁST TŘETÍ § 50 bez nadpisu
    ČÁST ČTVRTÁ § 51 ÚČINNOST

    Označení stránky: zákon o ochraně osobních údajů, zákon č. 101 2000 sb. , zákon č. 101 2000 sb., o ochraně osobních údajů, zákon 101 2000, zákon č. 101 2000 sb. o ochraně osobních údajů, zákon č 101 2000 sb. o ochraně osobních údajů, zákon 101 2000 sb., zákon 101 2000 sb, zákon 101, zákon o ochraně osobních údajů v aktuálním znění


    Zobrazit sloupec 

    Kalkulačka

    Výpočet čisté mzdy

    Přídavky na dítě

    Příspěvek na bydlení

    Rodičovský příspěvek

    Sociální příplatek

    Životní minimum

    Hypoteční kalkulačka

    Důchodová kalkulačka

    Banky a Bankomaty

    Úrokové sazby

    Běžné účty

    Hypotéky

    Stavební spoření

    Podílové fondy

    Směnárny - Euro, Dolar

    Práce, Úřad práce

    Programátor python

    Developer Java

    Investice

    Makroekonomika - ČNB

    Zlato online, Stříbro, Ropa

    Burza - ČEZ

    Pojištění

    Povinné ručení

    Penzijní připojištění

    Penzijní fondy

    Podnikání

    Obchodní rejstřík

    Města a obce, PSČ

    Katastr nemovitostí

    Ochranné známky

    Finanční katalog

    Nový občanský zákoník

    Zákoník práce

    Stavební zákon

    Další odkazy

    Auto - TÜV spolehlivost

    Monitoring ekonomiky

    Mapa webu

    Volby

    English version

    Czech currency

    Prague stock exchange


    Copyright © 2000 - 2017

    Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.,

    ISSN 1801-8688

    Ochrana údajů