Zákon o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb.

Zákon o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb.

Obsah předpisu
Seznam paragrafů
Tisk stránky
    rozšířené hledání
    Znění předpisu k datu: 24.4.2019 (aktuální znění)
    Zákon o ochraně osobních údajů byl zrušen zákonem č. 110/2019 Sb., Zákon o zpracování osobních údajů ke dni 24.4.2019.
    Úvod Úvod
    ČÁST PRVNÍ § 1-48 OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
    HLAVA I § 1-4 ÚVODNÍ USTANOVENÍ
    HLAVA II § 5-26 PRÁVA A POVINNOSTI PŘI ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
    HLAVA III § 27 PŘEDÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
    HLAVA IV § 28-29a POSTAVENÍ A PŮSOBNOST ÚŘADU
    HLAVA V § 30-34 ORGANIZACE ÚŘADU
    HLAVA VI § 35-43 ČINNOST ÚŘADU
    HLAVA VII § 44-46 PŘESTUPKY
    HLAVA VIII § 47-48 USTANOVENÍ SPOLEČNÁ, PŘECHODNÁ A ZÁVĚREČNÁ
    ČÁST DRUHÁ § 49 zrušena
    ČÁST TŘETÍ § 50 bez nadpisu
    ČÁST ČTVRTÁ § 51 ÚČINNOST

    Označení stránky: zákon č. 101/2000 sb. o ochraně osobních údajů, zákon o ochraně osobních údajů, nový zákon o ochraně osobních údajů, Zákon 101/2000, zákon č.101/2000 sb., nový zákon o ochraně osobních údajů 2018, zákon 101/2000 Sb, zákon č. 101 2000 sb. o ochraně osobních údajů, zákon 101/2000 sb., 101/2000


    Zobrazit sloupec 
    Kurzy měn | Akcie | Obchodní rejstřík | Zájezdy | Last minute | Meteobox | Bydlet | YAuto | Studium | E
    Kurzy.cz - Akcie cz, kurzy měn, forex, zlato.
    TOP: Akcie CZ Akcie svět Kurzy měn Komodity Dluhopisy Zlato Bitcoin Hypotéky Tarify Energie Kalkulačka Zákony Práce Počasí

    Kalkulačka - Výpočet

    Výpočet čisté mzdy

    Důchodová kalkulačka

    Přídavky na dítě

    Příspěvek na bydlení

    Rodičovský příspěvek

    Sociální příplatek

    Životní minimum

    Hypoteční kalkulačka

    Banky a Bankomaty

    Úrokové sazby

    Běžné účty

    Hypotéky

    Stavební spoření

    Důchody

    Směnárny - Euro, Dolar

    Úřad práce

    Investice

    Podílové fondy

    Makroekonomika - ČNB

    Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

    Zlato online, Stříbro, Ropa

    Burza - ČEZ

    Pojištění

    Povinné ručení

    Penzijní připojištění

    Podnikání

    Obchodní rejstřík

    Města a obce, PSČ

    Katastr nemovitostí

    Ochranné známky

    Finanční katalog

    Nový občanský zákoník

    Zákoník práce

    Stavební zákon

    Daně, formuláře

    Další odkazy

    Auto, Spolehlivost Aut

    Monitoring ekonomiky

    Mapa webu

    Volby

    English version

    Czech currency

    Prague stock exchange


    Copyright © 2000 - 2019

    Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.,

    ISSN 1801-8688

    Ochrana údajů | Cookies